Selecteer een pagina

Marley

– gedrag – 

Ik ben via dierenwinkel Ringe met Daphne in contact gekomen.

Mijn eigen honden zijn honden met een behoorlijk verleden en hadden meer nodig dan warmte en liefde. Ik begon met mijn Marley, zij mist een voorpoot en had qua gedrag een hoop onrust en disbalans.

Daphne zelf brengt al zoveel rust met zich mee en neemt alle tijd voor het dier om elk detail mee te nemen.

Er bleek bij Marley veel meer te spelen dan ik had verwacht. Tijdens het proces vond ik het niet altijd even makkelijk, de klachten namen eerst wat toe en bracht veel onrust met zich mee…. maar wauw wat een hulp en steun, ze heeft ons beide door deze lastige periode heen geleid en nu heb ik echt een veel stabielere hond.

Ook mijn opvang hondjes kunnen altijd bij haar terecht en helpt zij met de juiste ondersteuning deze hondjes naar een mooie toekomst. Ook doneert zij 1x in de maand een gratis consult voor mij en de opvang zodat elk dier een kans krijgt om op de juiste manier te herstellen maar ik niet volledig de kosten heb. Echt geweldig, dan heb je in mijn ogen echt het belang van het dier voorop staan!!

Ik vind haar een prettig, lief en heel warm en open vrouw. Ze is gemotiveerd, bijt zich ergens in vast als het even niet lukt en helpt net zolang tot het dier op de juiste weg zit. Ik ben zo blij voor alle dieren die (tijdelijk) bij mij wonen dat zij hun kan en wil helpen.

Ik was mijn hond kwijt, bijna 20 helse uren van vermissing maar gelukkig is hij terecht. Geestelijk maar ook lichamelijk was hij er pittig aan toe, Daphne las dit belde mij direct op en bood direct weer hulp en de juiste middelen aan, dan wordt je toch intens blij van haar. Ik vind haar echt een topper, geen raar gedoe nuchter maar ooh zo goed! Elk dier gun je haar begeleiding want vaak zit er meer achter dan je in eerste instantie denkt.

Lieve Daphne ik hoop dat ik en al mijn beestjes nog heel lang op je steun en hulp mogen rekenen.

Kelly Mons

Gepubliceerd op

1 april 2018