Selecteer een pagina

Zielsboodschap van jouw overleden dier

Ik geloof dat dieren altijd bewust op ons pad komen. Ze helpen ons in onze ontwikkeling en andersom. Na hun overlijden is er vaak nog een verbinding tussen dier en eigenaar. Door me af te stemmen op de energie van het dier kan ik met ze in gesprek gaan. Dit is mogelijk bij dieren die in leven zijn en met dieren die al overleden zijn, omdat de ziel blijft voortbestaan. De dieren kunnen me een zielsboodschap voor hun eigenaar doorgeven. Op deze manier kunnen ze ook na hun overlijden hun eigenaar helpen op hun pad, hoe mooi is dat?!

Hoe gaat het in zijn werk?

Stuur een e-mail naar mij met als onderwerp “aanvraag zielsboodschap”.

In de mail ontvang ik graag:

  1. Een foto van je overleden dier, waar het alleen op staat.
  2. De naam van je overleden dier.
  3. Het geslacht van je overleden dier.
  4. De leeftijd waarop je dier is overleden en de oorzaak van overlijden.
  5. Een boodschap aan je dier als je hem nog iets wilt zeggen.
  6. Maximaal drie vragen die je aan je dier wilt stellen.

Binnen 4 weken ontvang je een mail retour met daarin persoonlijke zielsboodschap speciaal voor jou van je dier en hetgeen je dier heeft geantwoord op je vragen.

 11 jaar geleden is het dat mijn dierbare hondenvriendin overleed. Al die jaren leef ik met een schuldgevoel omdat ik haar een keer tijdens onze vakantie naar een pension heb gebracht waarvan achteraf bleek dat er heel slecht voor haar gezorgd was. Via de zielsboodschap kreeg ik van haar door dat ze me allang vergeven had en dat ik het los moest laten. De opluchting was enorm, ik kon het eindelijk loslaten. Ik ben Daphne ontzettend dankbaar voor haar “bemiddeling”. Dank je wel lieve Daphne. Ik hoop dat je nog een heleboel mensen met een Zielsboodschap gelukkig kunt maken.

Loes

 

 

Natuurgeneeskunde is geen vervanging voor de dierenarts. Heeft uw dier ernstige klachten, ga dan eerst naar de dierenarts.