Selecteer een pagina

Telepathisch gesprek en healing

Telepathisch gesprek

Door telepathisch in gesprek te gaan met het dier kan het dier zijn verhaal kwijt. Een dier wilt (net als wij mensen) graag gehoord worden en dit zet vaak direct al de healing in gang. Ook krijg ik vaak pijnpunten door (niet zozeer lichamelijk maar wel emotioneel of mentaal) waar ik mee aan de slag kan in de healing. Ook komt er tijdens de reading vaak een boodschap door voor de verzorger, wat als erg waardevol wordt ervaren.

Healing

Samen met mijn natuurwezengidsen werk ik aan de pijnpunten van jouw dier. Hierdoor komt er weer beweging in de energie wat een positief effect heeft op het zelf genezend vermogen en het dier in zijn eigen tempo verder kan herstellen. Tijdens de healing werk ik bijvoorbeeld aan meer aarding, opschonen van de aura en in balans brengen van de chakra’s. Net wat nodig is en mag gebeuren. Mijn diergidsen zijn er vaak bij om mij en het dier te begeleiden. Tijdens de healing maak ik gebruik van verschillende healingstechnieken waaronder de jassentechniek. 

De jassentechniek

De Jassentechniek is een techniek waarbij energetische jassen uitgetrokken worden. Deze energetische jassen hebben we (mens en dier) onbewust aangetrokken tijdens ons leven. Deze jassen, als je het je letterlijk voorstelt, zorgen ervoor dat je niet meer soepel en vrij door het leven kunt gaan. Je draagt een last, een energetische last. En als deze energetische last langdurig bij ons blijft zakt het door in ons emotionele, mentale en ook fysieke lichaam waar het voor klachten kan zorgen. Reden genoeg dus om deze energetische ballast, onze jassen uit te trekken. Zodat we weer vanuit onze eigen kracht ons levenspad kunnen volgen. In deze blog lees je meer over de jassentechniek. 

De Emotion Code

Trapped Emotions (TE’s) komen zowel bij mensen als dieren voor. Een TE ontstaat wanneer er een emotie ervaren wordt, van iets wat het dier op dat moment niet kan verwerken, een trauma. Die emotie blijft dan in het lichaam achter als een bal van frequenties. Deze zet zich ergens in het lichaam vast en blijft daar jaren zitten, zelfs een leven lang. Zo’n TE kan voortdurend of bij tijden invloed hebben op het welbevinden van het dier, zowel fysiek als emotioneel. Ze kunnen zodoende gedrag beïnvloeden, maar ook mede oorzaak zijn van ziekten. Door de TE op te sporen, middels spiertesten (op afstand) kunnen deze weer losgelaten worden waardoor de energie weer kan gaan stromen en de klachten op kunnen lossen. In deze blog lees je meer over de Trapped Emotions.

Healing eigenaar

Soms blijkt dat de eigenaar een healing nodig heeft. Dier en eigenaar zijn altijd sterk verbonden, zo kunnen ze o.a. elkaars emoties overnemen. Door de eigenaar ook te begeleiden en een healing te geven kunnen dier en eigenaar samen stap voor stap groeien naar een gezonde relatie met zichzelf en elkaar.

* Een telepathisch gesprek en healing gebeurt op afstand via een foto omdat ik me dan het beste af kan stemmen. Na afloop ontvang je een kort verslag van het gesprek en de healing.

Hoe werkt het?

Neem via e-mail contact met me op. Graag ontvang ik in de mail de volgende informatie:

 1. Korte samenvatting van de reden waarom je het gesprek en de healing hebt aangevraagd.
 2. Een foto van je dier, waar het alleen op staat.
 3. De naam en geboortedatum (of jaar) van je dier.
 4. Het geslacht van je dier
 5. Maximaal 3 vragen die je aan je dier wilt stellen.

Ik mail je de factuur. Na betaling van de factuur plannen we via de mail of via de app een datum en tijd waarop het gesprek en healing plaats zal vinden. Het is niet persé nodig om zelf bij het dier aanwezig te zijn op het moment van de healing, maar fijn is het wel. Zodra ik klaar ben, stuur ik je een berichtje en ontvang je nog een kort verslag in de mail. Het is raadzaam om de sessie met 6 weken nogmaals te herhalen omdat er dan weer nieuwe ballast naar boven kan zijn gekomen en we weer een laagje dieper kunnen komen.

NB

Het telepathische gesprek en healing zitten niet in het natuurgeneeskundig consult. Maar het kan uiteraard wel gecombineerd worden.

  Onze Mouche was ontsnapt uit de tuin en wilde daarna niet meer binnenkomen. Hij was erg angstig en schichtig, hij was ook bang van ons. Zo kenden wij hem helemaal niet! We hebben hem met van alles geprobeerd te lokken maar niets hielp, het werd alleen maar erger. Hij zat al 2 weken buiten.

  Daphne kenden wij al omdat zij onze drukke hond ook heeft geholpen en nu zaten we toch wel met vragen en we wilden weer een blije Mouche die kwam knuffelen. We hebben haar een mail gestuurd met het hele verhaal en 2 goede foto’s van Mouche en gevraagd of ze contact kon leggen met Mouche en hem gerust kon stellen en hem hulp kon bieden. Dat heeft zij meer dan voortreffelijk gedaan! Ze is met hem in gesprek gegaan en heeft hem een healing waaronder een jassentechniekbehandeling gegeven. We kregen een prachtige duidelijke uitleg en advies en ook natuurlijke medicatie. We hebben alles gedaan en binnen 2 weken werd het al beter.
  Nu is hij weer onze Mouche, die kletst en kopjes geeft en in de avond heerlijk op schoot kruipt.
  Nogmaals dank Daphne.

  Babette

   

  Natuurgeneeskunde is geen vervanging voor de dierenarts. Heeft uw dier ernstige klachten, ga dan eerst naar de dierenarts.