Selecteer een pagina

Spring en Shoto

Mijn kater van 12 begon opeens kaal te worden. Daarnaast werd hij traag, opgeblazen en een beetje appelig. Ik had al van alles geprobeerd maar niks hielp echt. Daphne heeft hem behandelt en een aantal druppeltjes voor geschreven. Nu een maand later heeft hij bijna al zijn haar terug, is hij slanker. Hij speelt weer je kan zien dat hij veel blijer is.

Ook mijn poes van 4 heeft ze behandeld. Zij wou ook even spreken. De verslagen van de gesprekken (meer…)

James

Daphne heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Bulterriër.

Hij is echt veranderd. Hij heeft veel meer vertrouwen in zichzelf, benadert andere mensen en honden veel makkelijker. Ook zijn zijn allergische klachten aanzienlijk verminderd. We hebben een hond die veel beter in zijn vel zit.

Kortom: erg blij en tevreden!

Liane

 

 

(meer…)

Amber

Mijn eerste kennismaking met Daphne voelde meteen goed, open en licht en zonder oordeel.

Amber en Jaq, onze honden waar meteen dolenthousiast. Ze kwam voor Amber, die vreselijke jeuk had door verstopte anaalklieren.

Na de intake heeft ze middelen ingezet. Na een paar weken zag ik verbetering. Amber werd rustiger en niet meer zo pieperig. Uiteindelijk gestopt met de middelen en is ze weer de gezellige blije hond zoals voorheen. Ik, als baasje kon mijn geluk niet op! Sindsdien zijn we helemaal fan van Daphne. Haar kennis en professionele werkwijze zijn mooi om te ervaren.

(meer…)

Joepie en Jetje

Onze ervaringen met de behandeling van onze poezen door Daphne zijn erg goed. Ze geeft een adequate, deskundige healing en reading, waardoor wij het gedrag van kater Joepie en poes Jetje beter begrijpen en zij beter in hun vel zitten.

Het overleg over, en de terugkoppeling en nazorg van de behandeling verloopt zorgvuldig.

Wij bevelen Daphnes werkwijze dan ook van harte aan.

 

Maria Pinxter en Emmy Dammers

 

(meer…)

Bram en de meiden

katten koppelenEven voorstellen ‘onze Bram’ en de meiden!

Bram had ons huis uitgekozen zo’n twee jaar geleden om te schuilen tegen slecht weer en voor een slaapplek. In het begin probeerde wij hem nog weg te jagen want een zwerfkat rond het huis, tja ach met twee huiskatten die het van binnenuit allemaal moesten bekijken leek ons niet handig.

Maar Bram besloot om niet weg te gaan, soms zagen we hem enkele dagen niet en dan was hij er in eens weer, inmiddels was ik wel een zoektocht (meer…)

Chloë en Blue

Daphne kwam op mijn pad via onze dierenverzorgster. We hadden al een Vlaamse Reus, woont binnen, en hebben er een Cocker Doodle pup bij genomen. We hadden natuurlijk wel verwacht dat ze aan elkaar moesten wennen maar het liep toch helaas anders als gedacht.

Onze dierenverzorgster van Daphnes dierverzorging at home hoorde dit en gaf aan dat zij al jaren op de boerderij werkt met Daphne om o.a. dieren aan elkaar te koppelen. Ik was zo opgelucht toen ik dit hoorde. Daphne is twee keer bij ons geweest.

Dankzij haar tips gaan de Vlaamse Reus en de pup nu veel beter met elkaar om. (meer…)

Zydr

Onze hond, Zydr, is een zwerver uit Turkije en kwam bijna 3 jaar geleden bij ons wonen. Zij had fors veel bagage in haar rugzak waar we haar nog steeds mee proberen te helpen. In het voorjaar van ‘22 kwamen we Daphne tegen. Zij heeft Zydr inmiddels al een aantal behandelingen gegeven: reading, healing en ook andere technieken. Het effect is adembenemend.

We zien elke keer weer dat Zydr belangrijke stappen zet door een behandeling.

Ze raakt haar schichtigheid steeds meer kwijt: ze kruipt meer uit haar schulp, (meer…)

Ziggy

kat plast in huis

Toen er twee maanden na het overlijden van zijn maatje twee kittens bij kwamen, raakte Ziggy helemaal de weg kwijt. Hij begon weer te sproeien in huis en kon de nieuwe kittens niet accepteren. Met contact maken en praten met Ziggy en Bach Bloesemdruppels, heeft Daphne hem er weer helemaal bovenop geholpen. Er wordt niet meer gesproeid en alle drie katten slapen samen in een mandje.

Mariët

 

(meer…)

Afscheid Julia

“Ik vond het zo’n fijne ervaring dat Daphne er voor zowel mij als mijn lieve Juul erbij was. De prachtige regenboogbrug meditatie was ook helend voor ons beide. Dankbaar voor de grote steun van Daphne…”     

Sylvia

Sylvia nam contact met me op omdat ze wat twijfels had. Julia haar dwergschaapje van 10 jaar kampte met fysieke klachten en ging steeds verder achteruit. Ze sloot zich al een paar weken af van Sylvia en kwam enkel naar haar toe voor wat lekkers, terwijl ze voorheen ook zichtbaar genoot van de aandacht en het samen zijn met Sylvia. Nu lag ze steeds vaker, apart van de kudde met haar blik naar binnen gericht.

(meer…)

Mouche

Onze Mouche was ontsnapt uit de tuin en wilde daarna niet meer binnenkomen. Hij was erg angstig en schichtig, hij was ook bang van ons. Zo kenden wij hem helemaal niet! We hebben hem met van alles geprobeerd te lokken maar niets hielp, het werd alleen maar erger. Hij zat al 2 weken buiten.

Daphne kenden wij al omdat zij onze drukke hond ook heeft geholpen en nu zaten we toch wel met vragen en we wilden weer een blije Mouche die kwam knuffelen.

We hebben haar een mail gestuurd met het hele verhaal en 2 goede foto’s van Mouche en gevraagd of ze contact kon leggen met Mouche en hem gerust kon stellen en hem hulp kon bieden. Dat heeft zij meer dan voortreffelijk gedaan! (meer…)

Kiko

Lieve Daphne, ik denk 5 jaar alweer behandelde je Kiko. Het begon met eczeem, spondylose en gescheurde kruisbanden. De laatste tijd vooral dementie en zo goed mogelijk zorgen voor zijn oudere lijfje. Door jouw hulp en altijd luisterend oor (voor Kiko en ons) hebben we bijna 17 jaar van ons lieve Kiko mogen genieten. Dank je wel! Een knuffel van ons (en Kiko in gedachten)

Mark en Olga

 

 

(meer…)

Zielsboodschap Bowie

Zielsboodschap11 Jaar geleden is het dat mijn dierbare hondenvriendin overleed. En al die jaren leef ik met een schuldgevoel omdat ik haar een keer tijdens onze vakantie naar een pension heb gebracht waarvan achteraf bleek dat er heel slecht voor haar gezorgd was. Een gebroken hond kreeg ik terug. Ik was er kapot van. Toen ik hoorde dat Daphne “Zielsboodschap” aanbood, heb ik geen moment getwijfeld en gevraagd of ze dat voor mij wilde doen. Ik kon een boodschap door laten geven en een vraag stellen.

Na mijn geliefde hond te hebben verteld hoe dankbaar ik ben voor de 18 prachtige jaren die we samen hebben gehad, heb ik haar gevraagd of ze me kon vergeven dat ik haar naar dat vreselijke pension had gebracht. Al snel kreeg ik antwoord van Daphne. Ze kon goed contact met haar krijgen en ik kreeg de prachtige boodschap (meer…)

Beetle, Max, Sarah en Kato

Onze 4 katten gaan heel goed. Dit is vooral te danken aan de hoeveelheid therapieën die Daphne in haar koffer tijdens het bezoek meebrengt.

Wij hebben 4 katten, 2 gecastreerde heren en 2 gesteriliseerde dames. Beetle is nu 7 jaar, Max is 5 jaar en Sarah en Kato (zusjes) zijn 1 ½ jaar. Beetle komt bij een privé adres vandaan en na de komst van Max via het asiel (die toen al erg groot was voor zijn +/- 3 maanden) is hij bijzonder gestrest geraakt. Spelen samen lukte
niet en Beetle trok zich steeds meer terug.

In juli 2020 kwamen Sarah en Kato op ons pad beide uit het asiel. De dames bleken giardia te hebben. De gewone weg bewandelt en naar de dierenarts geweest. Zelfs een opname. (meer…)

Ulonky

Mijn paard was al een tijdje aan het hoesten, na van alles te hebben geprobeerd helaas zonder verbetering heb ik contact opgenomen met Daphne van Behandel Natuurlijk.

Ze heeft een behandelplan gemaakt voor mijn paard. Door het gebruik van verschillende natuurlijke middelen en een verandering in de voeding is mijn paard gelukkig van haar klachten af.

Ilse Wammes

 

(meer…)

Dorus

Onze Dorus is nu 5 jaar oud een kruising tussen een Bouvier en een Owcharka. Van pup af aan had hij best wel een droge huid met vaak bultjes op zijn kop en nek. Een bepaalde periode in het jaar krabde hij zich helemaal kaal en viel zijn haar uit. Ook vierde de vlooien dan een feestje bij hem.

Zoals ieder jaar belandde ik bij de dierenarts. Die had hem deze keer behoorlijk zware medicatie gegeven, waardoor hij zichzelf helemaal leeg scheet ook in huis. Hij kon het niet ophouden.

Ik was die dag bij Leona en die gaf mij het advies om Daphne in te schakelen. Ik heb contact met haar gezocht en nog die zelfde week kwam ze bij ons langs. Daphne werkt alleen met natuurlijke middelen. En maakt behandelplannen op maat. We zijn overgegaan naar vers vlees. En na verschillende (meer…)

Storm

Dit is mijn hond Storm, een mixje van 3,5 jaar.
Een tijdje geleden liep ik met hem op het uitrenveld toen er uit het niets twee grote honden aan kwamen rennen die hem opjoegen. Storm rende een straat in, de honden achter hem aan. Ik rende achter hun aan maar kon Storm niet meer terug vinden hoe ik ook zocht en riep. Na ruim een kwartier vond ik hem dicht bij mijn huis. Hij bibberde en was heel angstig. De weken hierna was hij bang als wij naar buiten gingen, hij keek steeds rond, bleef stijf staan en als hij in de verte een andere hond zag begon hij al te blaffen.

Ik belde Daphne met de vraag of zij Storm kon helpen. Wij maakten meteen een afspraak voor over enkele dagen en ik kreeg per mail een vragenlijst toegestuurd. Op een vrijdag kwam Daphne (meer…)

Shelty

Een jaar geleden nam ik contact op met Daphne. Op dat moment werd onze shetlander Shelty steeds strammer en was ik er behoorlijk mee aan. Shelty is bekend met PPID, IR en hoefbevangenheid. Hij is 5,5 jaar geleden op ons pad gekomen en toen stond hij er al niet lekker bij en met de nodige zorg en aandacht kwam hij beter op conditie, zijn hoeven worden goed onderhouden. Reguliere medicatie leek aanvankelijk wel een positieve tik te geven maar Shelty werd er ook erg lusteloos op, zelfs bij minimale doses.

In de winter van 2019/2020 werd Shelty ook nog eens steeds strammer, na alle standaard ideeën wilde ik er graag eens het over een andere boeg gooien. Daphne is ons gaan begeleiden met ondersteuning van diverse technieken en middelen. De eerste (meer…)

Taro

Wij hebben een Golden Retriever van bijna 2 jaar. Taro is een leuke, vriendelijke, makkelijke en goed luisterende hond. Sinds 3 maanden wil hij niet alleen niet graag meer de auto in, waarschijnlijk door een negatieve ervaring.

Wij kwamen met een hulpvraag bij Daphne en zij adviseerde een Bach Bloesems en Mindfulness oefeningen om samen met Taro te doen. Om hem meer uit zijn koppie te halen, zijn angst om te zetten in vertrouwen zoals zij dat zegt. Je hoofd leeg te maken en proberen nergens aan te denken. Taro (meer…)

Bruce

Sommige dieren verovering direct een plekje in mijn hart. Zo ook met Bruce. Ik laat jullie daarom graag even kennismaken met Bruce.

Yvonne, de verzorgster van Bruce had contact met me opgenomen omdat Bruce kampte met hoefproblemen en gedragsproblemen. Voordat ik aan stal kom voor het consult maak ik altijd eerst telepathisch contact via een foto, zo ook bij Bruce.

Dit kwam er uit het telepathisch gesprek:
Bruce heeft een schil om hem heen. Hij laat niet vaak zien wie hij echt is. Hij is stekelig en hard van buiten maar zacht van binnen. Maar ook een echte clown. De grappen en stekels wisselen elkaar af.  Hij is jong in gedrag, gedraagt zich als een puber. Hij heeft moeite om volwassen te worden. Hij ziet volwassen zijn als enkel werken en geen ruimte voor gekkigheid, daar verzet hij zich tegen. Hij verlegt graag (meer…)

Bella

Onze mooie Bella werd 2 weken geleden plotseling heel erg ziek. Ze bleef overgeven en een bepaald moment kroop ze weg. Ze wilde niet eten en drinken, de derde dag konden we haar nergens vinden. Na veel zoeken vonden we haar weggekropen achter de houten veranda bank. Door een plank weg te halen konden we haar pakken. Haar energie was ver weg, een rit naar de dokter, vochtinfuus,middel tegen misselijkheid en iets tegen ontsteking ging ze weer mee terug naar huis. De situatie werd slechter en slechter.  Dag 5 belde ik Daphne onze natuurgeneeskundige, ze kwam direct. Bella was ver weg en al 1/4 van haar lichaamsgewicht kwijt. (meer…)