Selecteer een pagina

Bruce

Sommige dieren verovering direct een plekje in mijn hart. Zo ook met Bruce. Ik laat jullie daarom graag even kennismaken met Bruce.

Yvonne, de verzorgster van Bruce had contact met me opgenomen omdat Bruce kampte met hoefproblemen en gedragsproblemen. Voordat ik aan stal kom voor het consult maak ik altijd eerst telepathisch contact via een foto, zo ook bij Bruce.

Dit kwam er uit het telepathisch gesprek:
Bruce heeft een schil om hem heen. Hij laat niet vaak zien wie hij echt is. Hij is stekelig en hard van buiten maar zacht van binnen. Maar ook een echte clown. De grappen en stekels wisselen elkaar af.  Hij is jong in gedrag, gedraagt zich als een puber. Hij heeft moeite om volwassen te worden. Hij ziet volwassen zijn als enkel werken en geen ruimte voor gekkigheid, daar verzet hij zich tegen. Hij verlegt graag zijn grenzen. Heeft veel afwisseling nodig want is snel verveeld. Langdurig werken kan hij nog niet aan.
De band met Yvonne is goed. Ze ziet hem zoals hij is en dat vindt hij heel fijn!

Ik kan hem helpen om hem nog meer te laten zijn wie hij is. Hij wil zo graag geaccepteerd worden zoals hij is. Hij wil een nog beter team worden samen met Yvonne. Hij wil zien, voelen, ervaren, ook buiten de kaders. En het liefst wil hij ..ETEN (daar is de clown weer)

Tijdens het consult komt het volgende naar voren:
Bruce is een prachtig jong paard, die nog lang niet volwassen wil worden. Hij gedraagt zich als een puber. Hij heeft 2 kanten. Hij kan heel stekelig en lomp zijn, maar ook heel zacht. Als hij te hard behandeld wordt reageert zijn stekelige kant. Echter als hij respectvol en liefdevol wordt benaderd reageert zijn zachte kant. Lichamelijk is hij gevoelig voor ontstekingen wat zich uit in hoefzweren en kokerontsteking.. Op hartniveau frustratie voelbaar.

Dan even een samenvatting:
Bruce is een paard wat door veel mensen niet begrepen wordt. Ontzettend mooi om te zien dat hij Yvonne heeft uitgezocht en zij hem wel kan zien hoe hij is. Ja, hij is onstuimig, clownesk en gedraagt zich puberaal. Echter vanuit een mooi en puur hart. Als dit verkeerd geïnterpreteerd wordt er over zijn grens gegaan wordt en hij niet respectvol behandeld wordt, dan laat hij ook respectloos gedrag terug zien. Wat voor spanningen zorgt op dit moment.

Op hartchakra is wat moedeloosheid en frustratie voelbaar. Het doet hem verdriet dat anderen hem niet begrijpen en alleen zijn stekelige kant zien. Het hartchakra staat fysiek voor o.a. het immuunsysteem. Een disbalans in het hartchakra kan fysiek doorwerken in verminderde weerstand waardoor hij vatbaar is voor infecties zoals de kokerontsteking en hoefzweren.

We gingen aan de slag om hem te ondersteunen in zijn volgende stap naar volwassenheid o.a. door wat omgangstips om zoveel mogelijk zijn zachte en clowneske kant naar voren te laten komen. Daarnaast hebben we zijn immuunsysteem ondersteunt o.a. door voeding te optimaliseren en natuurlijke middelen toe te voegen aan zijn menu.

Inmiddels is Bruce nog altijd de clowneske deugniet, maar met respect voor de anderen. Hij zit goed in zijn vel en kan helemaal zijn wie hij is, en anderen zien dat nu ook. De ontstekingen en hoefzweren zijn verleden tijd. Hoe fijn is dat?!

Dank Yvonne en Bruce dat ik jullie mochten helpen!

Gepubliceerd op

18 december 2020