Selecteer een pagina

Bella

Onze mooie Bella werd 2 weken geleden plotseling heel erg ziek. Ze bleef overgeven en een bepaald moment kroop ze weg. Ze wilde niet eten en drinken, de derde dag konden we haar nergens vinden. Na veel zoeken vonden we haar weggekropen achter de houten veranda bank. Door een plank weg te halen konden we haar pakken. Haar energie was ver weg, een rit naar de dokter, vochtinfuus,middel tegen misselijkheid en iets tegen ontsteking ging ze weer mee terug naar huis. De situatie werd slechter en slechter.  Dag 5 belde ik Daphne onze natuurgeneeskundige, ze kwam direct. Bella was ver weg en al 1/4 van haar lichaamsgewicht kwijt. Daphne tunede op haar in en ontdekte veel spanning in Bella. We gingen bij haar zitten en Daphne legde een meditatie manier uit die heel effectief werkt bij dieren om van de spanning in de ontspanning te komen. Van daaruit neemt de intuïtie van het lichaam het over en zal deze overgaan op de helingsfase. Met zijn drieën deden we deze meditatie en al snel merkte we dat Bella van de spanning in de ontspanning zakte. En weer voor eerst na al die dagen kon ze weer ontspannen. Daphne voelde in welke homeopathische middelen konden ondersteunen bij het helingsproces.

Later deden we de meditatie nog een keer, deze keer met eten erbij want wilde ze na 5 dagen nog niet. Toen we in de meditatie zakten begon Bella helemaal te trillen en ineen te krimpen. Waarschijnlijk had ze eten met overgeven gelinkt. Na een paar keer in en uit tunen begon Bella te ontspannen met het eten in buurt en kan er opnieuw een link gemaakt worden dat je van eten niet altijd hoeft over te geven. Diezelfde avond at Bella weer voor het eerst in 5 dagen, zo blij en dankbaar voor Daphne haar rust en het nemen van de tijd tijdens haar consult. Om echt in te tunen met het dier. De volgende dagen gebruikten we de meditatie wanneer we zagen dat haar lichaam verkrampte en tijdens het eten. De homeopathische middelen voegde we toe aan haar eten. Dag bij dag werd ze sterker en blijer.

Nu 2 weken later, haar vacht glanst, is zacht, ze speelt, komt bij ons knuffelen en wij zijn super dankbaar dat ze nog bij ons is en van het leven geniet!Wij zijn super dankbaar voor Daphne, haar rust, super visie, het intunen met onze Bella en de tijd die ze neemt om echt te kijken naar de behoefte van het dier

Al heb je ooit een dier met stress, onrust, ziekte of andere problemen!? Contact Daphne, ze heeft mij en zoveel mensen op een super manier mogen helpen!

Leona

Gepubliceerd op

1 augustus 2020