Selecteer een pagina

Amber

Mijn eerste kennismaking met Daphne voelde meteen goed, open en licht en zonder oordeel.

Amber en Jaq, onze honden waar meteen dolenthousiast. Ze kwam voor Amber, die vreselijke jeuk had door verstopte anaalklieren.

Na de intake heeft ze middelen ingezet. Na een paar weken zag ik verbetering. Amber werd rustiger en niet meer zo pieperig. Uiteindelijk gestopt met de middelen en is ze weer de gezellige blije hond zoals voorheen. Ik, als baasje kon mijn geluk niet op! Sindsdien zijn we helemaal fan van Daphne. Haar kennis en professionele werkwijze zijn mooi om te ervaren.

Ik heb later in het jaar Daphne nogmaals benaderd omdat merkte dat Amber niet lekker in haar vel zat, vermoeid en lusteloos was.  Daphne heeft een healing sessie bij haar gedaan en daar kwam uit dat Amber zich erg verantwoordelijk voelde voor mijn gemoedstoestand en pikte gevoelens van mij

Ontstoken anaalklieren natuurgeneeskunde

Amber en Jaq

op. Dit werd haar te veel waardoor ze zich zo voelde.  Ze heeft toen de Jassentechniek bij haar gedaan.

Voor mij een eye opener om met mij zelf aan de slag te gaan.

Samen hebben we de Trust Techniek gedaan en Amber heeft druppels gekregen. We zijn nu een paar maanden verder en  het gaat weer prima met Amber. En ik… ben meer naar m’n gevoel gaan luisteren, heb meer tijd voor mijzelf genomen en ben meer ik mijn kracht gaan staan… dit en nog veel meer.

Ik ben heel blij Daphne ontmoet te hebben en helpt niet alleen het dier maar zeker ook het baasje!

Amber en Jaq aan het spelen

Nancy Kriek

Gepubliceerd op

3 februari 2023