Selecteer een pagina

Sam

– oorklacht en gedrag –

Ruim een jaar hebben we zelf Sam zijn oren behandeld, we hebben er veel aan gedaan. Maar Sam bleef last houden van zijn oren (voornamelijk oorsmeer). Toen kregen we de tip van iemand om het op een natuurlijke manier te gaan proberen. En zo kwamen we in contact met Daphne.

Ook wilde Sam maar moeilijk de auto in, heel gespannen en chaotisch ging dit altijd, ook hier hebben we verschillende manieren bij geprobeerd. Toen kwam Daphne bij ons thuis om samen met ons te praten over de problemen met Sam zijn oor en of hij iets rustiger kon worden om de auto in te gaan. Daphne heeft bij Sam een test gedaan met verschillende geurtjes, de etherische olietest.  wij dachten Sam vindt alles wel lekker en zal overal hetzelfde op reageren. Tot onze verbazing gaf hij duidelijk zijn voorkeuren aan. En door middel van zijn voorkeuren werd er een flesje klaargemaakt. Ook kreeg hij andere middelen o.a. voor het gedrag. We gingen volgens de instructies van Daphne aan het werk.

Al vrij snel merkte we verandering bij Sam. Zijn oren werden een stuk rustiger en we hoeven nu niet meer elke keer zijn oren schoon te maken. Ook gaat Sam nu veel rustiger de auto in en zijn we geen half uur meer bezig om hem de auto in te krijgen. We zullen hieraan moeten blijven werken maar de behandeling van Daphne scheelt al een heel stuk.

We zijn blij dat we deze keuze hebben gemaakt voor Sam omdat de problemen van Sam op een natuurlijke wijze nu een stuk minder zijn geworden. We zouden iedereen adviseren om het op deze manier te proberen en de chemische belasting te beperken.

Knuffel van Sam.

Gepubliceerd op

3 maart 2018