Selecteer een pagina

Mieke

– trauma –

Mieke is een hele lieve aanhankelijke geit. Zij loopt samen met Mona als pronkpunt op ons erf. Na de zomer ging het helaas mis met haar en 2 pups die ik opving. Waarschijnlijk vanuit een speels oogpunt hadden ze met zijn tweeën Mieke te pakken genomen, wat een vreselijke ervaring was dat zeg! Ik wist echt niet dat een geit zo hard kon gillen. Direct daarnabelde ik natuurlijk de dierenarts. Er lag overal bloed en Mieke haar keel was letterlijk open getrokken.

Nadat de dierenarts geweest was heb direct Daphne gebeld van Behandel Natuurlijk. Zij is goed in haar werk maar zeker op gebied van geiten.Mieke was er zwaar ook toe en ik ging alles uit de kast halen om haar hier bovenop te krijgen.

Daphne kwam diezelfde avond al en had direct van alles mee voor onze Miek. Naast lichamelijke schade had onze lieverd ook geestelijk een klap gemaakt en we pakte gelijk alles aan. Daphne leefde elke dag intens met ons mee, elke verandering moest ik melden en na 3 dagen kwam zijzelf even kijken hoe of wat en of er veranderingen in de ondersteuningen nodig waren. Mieke kwam van echt heel ver maar wonder boven wonder heeft ze het overleeft. Doordat er hechtingen gesprongen waren is de dierenarts ook nog een keer extra langs geweest maar die was al zeer verbaasd dat ze er überhaupt nog was.

Alles ziet er nu, na wat er gebeurd is rustig en goed uit. Op sommige plekjes komt er zelfs wat haar terug. Mieke houdt er lichamelijk helaas een mank pootje aan over maar verder is zij helemaal herstelt, geen paniek en stress meer, wat wij enorm knap vinden. Door de snelle werkwijze en het direct correct inzetten van de juiste middelen heeft onze topper dit avontuur overleefd.

Wij zijn Daphne daarom WEDEROM zeer dankbaar. Zij heeft al zoveel voor mij en mijn dieren betekend maar dit zal ik never vergeten.

Zo meelevend, zo betrokken en zoveel power om Mieke niet te hoeven laten gaan…. En dan zo’n geweldig eind resultaat. Daph!!!! Je bent echt een kanjer❤

Kelly Mons

Gepubliceerd op

1 april 2018