Selecteer een pagina

Jippie

– angst en onzekerheid –

De kracht van Daphne. Ik ben intens blij ben met de hulp van Daphne. Ik help honden met een traumatisch verleden en dankzij Daphne komen zij vaak eerder door hun trauma heen.

Zo ook mijn eigen hond Jippie. Jippie was een hele bang totaal geen mensgerichte hond. Alles en iedereen was eng en bewegen door het huis heen deed hij pas na 1.5 maand en alleen als hij echt voor 1000% zeker wist dat er niemand was. Ik geef eerlijk toe dat het geen makkelijke periode was, soms dacht echt dat deze hond niet meer verder kwam dan waar hij op een gegeven moment beetje bleef hangen.

Daphne zette nog wat extra’s in en nu een half jaar verder is het een hele andere hond. Hij is speels, zoekt bewust contact met mensen en zelfs bij vreemde mensen komt hij even buurten en kunnen hem tegenwoordig aanhalen. Bekende mensen voor hem kruipt hij het liefst bij op schoot haha. Nu moeten we hem nog even leren dat hij erg groot is en dat dat wat lastig gaat. Het is nu een hele spontane blije hond. Aanwezig en heel gezellig. Geniet nu van de wandelingen die wij maken en loopt dan fier met zijn staart omhoog. Vroeger moest ik hem vangen in huis als hij naar buiten moest en liep hij met zijn staart geplakt onder zijn buik met veel angst buiten.

Buiten het feit dat Daphne goed werk verricht is zij er ook snel. Ik weet vaak niet lang van te voren wat er bij mij gaat komen en als ik haar bel voor een nieuwe hond weet ze de hoge nood en zij er ook altijd gauw. Jippie is in ieder geval een grote fan van haar en ik hoop nog heel veel honden met haar hulp te mogen helpen. Lieve Daphne je bent voor ons echt een wereldtopper!!!

Liefs Kel en Jippie

Gepubliceerd op

2 maart 2018