Selecteer een pagina

Chloë

– artrose en nierklachten –

Laat ik me even netjes voorstellen; Mijn poezennaam is Chloe Bakker een 17 jarige poezendame en heb al het nodige meegemaakt in mijn kattenleven.

Woon bij mijn bazinnetje Daphne en haar partner Joost op een boerderij, woon daar niet alleen hoor heb nog drie andere poezen zusjes Door, Koekie en broer Jasper. Als kitten ben ik uit een raam gevallen en daar heb ik altijd lichamelijke klachten aan over gehouden en naarmate ik ouder werd kreeg ik last van artrose en dat werd van kwaad tot erger.

Van de dierenarts krijg ik novacam voorgeschreven, dat is een middel dat pijn en andere ongemakken moet verzachten. Helaas heb ik door mijn wat oudere leeftijd ook nierklachten gekregen en dit middel is alles behalve goed voor mijn nieren maar heb het wel nodig. Daarom heeft enige tijd geleden mijn bazinnetje besloten om zich te gaan verdiepen in natuurlijke middelen en uiteindelijk kwam ze uit bij haar naamgenoot Daphne 😊 van Behandel Natuurlijk.

Na een eerste intake gesprek met Daphne en nadat Daphne mij volledig bewonderd had, gebruik ik nu al langere tijd allerlei middeltjes. Puur vind ik het niet zo lekker maar met een pipetje met een beetje water lurk ik het lekker op. Mijn bazinnetje merkt aan mij dat ik wat liever ben naar de andere poesjes en dat ik aaien over mijn rug nu lekkerder vindt dan voorheen.

Mijn bazinnetje en Daphne hebben af en toe hun klets uurtje over mij en ik bekijk het van afstand. Als ik zo nog een jaartje of wat door kan rommelen met de hulp van Daphne en de natuurlijke middelen knor ik lekker verder.

Liefs Chloë

Gepubliceerd op

1 april 2018