Selecteer een pagina

Charlie

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is charlie-na-2-1024x768.jpg

Vorig jaar oktober is onze kat Charlie ernstig ziek geworden, werd opgenomen als blaaskater ( blaasgruis) met lichte onderkoeling en de volgende dag was het nog maar de vraag of hij het eind van de dag zou halen. Toen werden alle registers open getrokken qua warmte deken, zuurstof en reguliere medicatie, na een paar dagen kwam er verbetering en na een week mocht hij sterk vermagerd naar huis.

Eenmaal thuis ging het steeds beter en door flink bij te voeren kwam hij ook weer op gewicht maar hij kon vaak uit het niets een tik geven en krabde zichzelf  tot bloedens toe. De  reguliere dierenarts had het maar over vlooien, welke hij niet had, dus kreeg hij maar weer een prik tegen de jeuk en hormoonzalf voor de wond.

Volgens ons werkte de hormoonzalf niet en werd het alleen maar erger. Toen hebben wij geïnformeerd bij onze vriendin naar haar natuurlijke diertherapeut en contact met Daphne opgenomen.

We konden heel snel een afspraak maken. Daphne heeft na een uitgebreid gesprek met ons en na het onderzoeken van Charlie een behandelplan opgesteld. Na de eerste week was zijn vacht al verbeterd en elke week daarop zag je verbetering. Daphne is een aantal keer langs geweest en verder hebben we telefonisch contact met elkaar gehouden. Inmiddels is de behandeling klaar en is Charlie weer de oude en speelse kater die hij was voordat hij ziek werd. Hij krabt zichzelf niet meer kapot en hij heeft weer een mooie vacht. We zijn zeer tevreden over de behandeling van Daphne en de visie achter haar behandelplan. Het waren allemaal mooie natuurlijke producten waarmee Charlie is behandeld.

Dank je wel Daphne voor je goede zorg voor Charlie en het fijne contact. Marcel en Miranda

Gepubliceerd op

23 april 2019