Selecteer een pagina

Mouche

Onze Mouche was ontsnapt uit de tuin en wilde daarna niet meer binnenkomen. Hij was erg angstig en schichtig, hij was ook bang van ons. Zo kenden wij hem helemaal niet! We hebben hem met van alles geprobeerd te lokken maar niets hielp, het werd alleen maar erger. Hij zat al 2 weken buiten.

Daphne kenden wij al omdat zij onze drukke hond ook heeft geholpen en nu zaten we toch wel met vragen en we wilden weer een blije Mouche die kwam knuffelen.

We hebben haar een mail gestuurd met het hele verhaal en 2 goede foto’s van Mouche en gevraagd of ze contact kon leggen met Mouche en hem gerust kon stellen en hem hulp kon bieden. Dat heeft zij meer dan voortreffelijk gedaan! Ze is met hem in gesprek gegaan en heeft hem een healing waaronder een jassentechniekbehandeling gegeven. We kregen een prachtige duidelijke uitleg en advies en ook natuurlijke medicatie. We hebben alles gedaan en binnen 2 weken werd het al beter. Nu is hij weer onze Mouche, die kletst en kopjes geeft en in de avond heerlijk op schoot kruipt.

Nogmaals dank Daphne.

Babette

Gepubliceerd op

3 september 2022