Selecteer een pagina

Beetle, Max, Sarah en Kato

Onze 4 katten gaan heel goed. Dit is vooral te danken aan de hoeveelheid therapieën die Daphne in haar koffer tijdens het bezoek meebrengt.

Wij hebben 4 katten, 2 gecastreerde heren en 2 gesteriliseerde dames. Beetle is nu 7 jaar, Max is 5 jaar en Sarah en Kato (zusjes) zijn 1 ½ jaar. Beetle komt bij een privé adres vandaan en na de komst van Max via het asiel (die toen al erg groot was voor zijn +/- 3 maanden) is hij bijzonder gestrest geraakt. Spelen samen lukte
niet en Beetle trok zich steeds meer terug.

In juli 2020 kwamen Sarah en Kato op ons pad beide uit het asiel. De dames bleken giardia te hebben. De gewone weg bewandelt en naar de dierenarts geweest. Zelfs een opname. Nadat ze hersteld waren kregen ze opnieuw in mei 2021 wederom giardia en nu Max ook.

Via Jippies katten café in Haarlem kregen wij het adres van Daphne. Met haar komst en wijze van behandeling (o.a. Bach Bloesems, Trust techniek en de Jassen Techniek) zitten onze katten veel beter in hun vel. Beelte speelt soms zelfs in de tuin met de dames, en naar Max toe is hij rustiger geworden, minder snel blazen en grommen. De relatie onderling is verbeterd. Er is een rustige, harmonieuze ambiance ontstaan. En wij hebben geleerd met nog meer rust, vertrouwen en balans naar onze viervoeters te kijken.

Wij zijn Daphne daarvoor heel dankbaar.

Groeten Beetle, Max, Sarah en Kato en hun verzorgers.

Gepubliceerd op

19 december 2021