Selecteer een pagina

Diensten

Consult:                                   €   77

APK:                                         €   65

Bedrijfsconsult:                       €   100 per uur

Lezingen:                                 Prijs in overleg

Reiskosten:                             € 0,40 per km, binnen 15 km van postcode                                         1655KJ geen reiskosten.

Tussentijds contact per mail of telefoon is gratis.

Deze prijzen zijn exclusief middelen en inclusief BTW.

Consult

Tijdens een natuurgeneeskundig consult wordt er van meerdere kanten naar de klacht en uw dier gekeken. Hierbij worden, naast de klacht, onder andere voeding, leefomstandigheden en geschiedenis belicht om zo een totaalbeeld te krijgen van uw dier en de klacht. Tevens observeer ik uw dier, neem ik een fysiek en energetisch onderzoek af en een etherische olietest. Op deze manier krijg ik een helder beeld van de mogelijke oorzaken van de klacht en wordt duidelijk welke therapieën (zoals homeopathie of kruidengeneeskunde) uw dier verder kunnen helpen. Daarnaast adviseer ik u welke maatregelen het herstel kunnen bevorderen. Het behandeladvies sluit aan bij uw mogelijkheden. Aan het einde van het consult wordt een datum geprikt voor het herhaalconsult. Afhankelijk van de klacht kunnen meerdere herhaalconsulten nodig zijn voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

Voor een consult kom ik bij u thuis of op stal. Uw dier is daar het meest op zijn gemak en bovendien krijg ik op die manier een zo compleet mogelijk beeld.

Uiterlijk 4 dagen na het consult ontvangt u per mail een verslag met daarin o.a. mijn bevindingen en het behandelplan. Zo kunt u later nog eens rustig terug lezen wat er besproken is en hoe het behandelplan er precies uit ziet.

APK

Dieren die al klant zijn bij Behandel Natuurlijk kunnen gebruik maken van een APK. Dit is een algemene periodieke keuring, ook wel een preventief consult genoemd. Op deze manier kan een disbalans vroegtijdig opgespoord en bijgestuurd worden, nog voordat het tot uiting komt als bijvoorbeeld een gedragsprobleem of een lichamelijke ziekte. Tijdens de APK wordt er naast de anamnese, een fysiek en energetisch onderzoek afgenomen en een etherische olietest gedaan. Binnen 4 dagen na de APK ontvangt u de bevindingen en indien nodig een behandelplan met maatregelen en of middelen.

 

Bedrijfsconsult

Behandel Natuurlijk kijkt graag met u mee om te ontdekken hoe uw bedrijf nog beter in balans gebracht kan worden. Tijdens een bedrijfsconsult wordt er van meerdere kanten naar uw bedrijf gekeken. Hierbij worden, naast de eventuele klachten,  onder andere voeding en huisvesting belicht om zo een totaalbeeld te krijgen. Tevens observeer ik de dieren, neem ik een fysiek en energetisch onderzoek af en een olietest. Op deze manier krijg ik een helder beeld van de mogelijke oorzaken van de klacht en wordt duidelijk welke therapieën en maatregelen ingezet kunnen worden. Binnen een week ontvangt u mijn bevindingen met een behandeladvies. Na het telefonisch doorspreken van het plan worden de eventuele middelen besteld en kunt u aan de gang met het behandelplan.

Na een afgesproken periode kom ik langs voor een herhaalconsult om te kijken welk effect de behandeling heeft en bespreken we het vervolgtraject.

Er zijn meerdere doelen waarvoor een bedrijfsconsult ingezet kan worden zoals:

  • Het antibioticagebruik verminderen
  • Het dierenwelzijn verbeteren
  • De weerstand verhogen

Lezingen

Behandel Natuurlijk verzorgt op aanvraag lezingen op locatie. Deze lezingen staan in het teken van de natuurgeneeskunde en zijn bedoeld voor de bewuste diereigenaren.  Er kan gekozen worden uit een aantal onderwerpen zoals spijsvertering bij de hond, van pup naar volwassen hond en help je hond gezond de zomer door. Indien gewenst kan er ook een lezing op maat aangeboden worden omtrent een bepaald onderwerp of diersoort.

Interesse? Neem dan hier contact op voor meer informatie.

 

Natuurgeneeskunde is geen vervanging voor de dierenarts. Heeft uw dier ernstige klachten, ga dan eerst naar de dierenarts.